ДЪНОТО! Двама депутати от ДеБъ съдят режисьор, защото не ги… харесва в Парламента

7 Dni Bulgaria13.08.2021
иво мирчев

Депутатите от ДБ Иво Мирчев и Николай Христов съдят режисьора Виктор Димчев. А причината е  „остро мнение към действията им на депутати“.

Ето и публикацията на страницата във Фейсбук на режисьора, фотограф и тв продуцент Виктор Димчев:

„Съвсем официално – другарите депутати Иво Мирчев и Ники Христов от ДБ ме съдят, защото имам остро мнение към техните действия като народни представители.

Разбира се, използван е дребен повод, който зловещо е засегнал уважаемите народни представители и те искат съвсем малко пари от мен към техните заплати.

По подобен начин се опитват да затворят устите на множество други неудобни журналисти, с правилни или дълбоко погрешни аргументи, но задължително в опит да бъде спряно свободното слово.

По-куриозното е, че единият от двамата правораздаватели ме е псувал на майка, публично, заради което беше изхвърлен от една работна група преди време, от един сегашен столичен районен кмет, а другият се е опитвал да откупи правата върху мои снимки, които ползва без заплащане, а аз исках просто да спре да го прави.

Не се оплаквам, парите не са големи и ако майка ми не претърпя току-що скъпа и напрегната операция на гръбнака, надали бих обърнал внимание на случая, извън това да си намеря адвокат по темата.

Жалки сте.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ