Внезапна рокада в Нова телевизия, зрителите бесни

Димитър Рачков, Гала

Ива Софиянска прави триумфално завръщане в Нова тв, не къде да е, а в „Забраненото шоу на Рачков“. Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски и съпруга на сина на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, обаче няма да е водеща, а ще застане зад кадър като човека „екип гости“. На тази позиция до скоро беше журналистът Антон Стефанов, но той тези дни обяви, че се разделя с екипа на Магърдич Халваджиян, а ето и коя ще е неговата заместничка. „Пожелавам успех на втория сезон на „Забраненото шоу на Рачков“.

Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за съвместната работа! Поемам по нов път, но оставам приятел с всички вас!“, написа Тони във Фейсбук.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян я наел да кани известните личности, които ще гостуват в предаването. Преди около година Софиянска се раздели с Нова тв. Тогава тя не пожела да коментира какви са причините, но раздялата й с ефира настъпи след повдигането на обвинения към нейния свекър. Сега обаче тя се завръща буквално на бял кон, макар и не като водеща или репортерка. Приближени до брюнетката обаче смятат, че това ще са първи стъпки към старото й амплоа, но са въпрос на време.

Софиянска има журналистически опит, тъй като водеше рубриките „Техните истории“ и „Говори с Ива“ в сутрешния блок „Събуди се“. Наскоро и Ники Илиев и подаде ръка, като я ангажира като част от екипа зад кадър на новия му филм – „Завръщане 2“, пише HotNews.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ