Заради детето си, българка нападна в Англия жена до банка! Не е истина на какво я осъдиха за обира

.ejrye ;dk'eije,

Съд в Блекбърн чу как българката Тотка Йорданова последвала жена, излизаща от банка и откраднала пари от чантата й, пише Lancashire Telegraph. Кражбата е станала през ноември 2016 г., но Йорданова изчезнала, докато не била арестуваха, както пристигнала на летище Манчестър, когато тя се връщала от България.

30-годишната Йорданова от „Норман Роуд“, Хъдърсфийлд, се призна за виновна, че е откраднала 600 паунда от Мод Финч. Тя бе осъдена на поправителен труд в продължение на 12 месеца да извършва 40 часа неплатена работа и да плати £ 600 обезщетение.

Прокурорът Парвеен Ахтар каза, че г-жа Финч и нейният съпруг са изтеглили 600 паунда, с които щели да отидат на почивка. Парите били в плик, който тя сложила в чантата си. Кадри от охранителни камери показали как Йорданова тръгва след двойката. По-ъсно тя признала, че ги последвала и откраднала плика.

Пред съда стана ясно, че Йорданова е изпратила част от парите вкъщи, за да плати на адвокат, който се опитва да спечели попечителството над детето й. Афтаб Бакхат, който я защитава, каза, че Йорданова работи в автомивка и като домашна чистачка и все още се опитва да получи попечителството на дъщеря си. „Тя изпитва истинско угризение за стореното“, каза г-н Бакхат.

Превод: БЛИЦЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ