Голяма загадка! Един от любимите родни актьори като малък! Можете ли да го познаете?(СНИМКИ)

Наум малък

На кадъра виждате един от любимите родни актьори, който от скоро се подвизава на малкия екран. Ще ви дадем жокер, като кажем, че всъщност той е четвърто поколение артист, но това не е единственото му поприще.

Сетихте ли се вече или ви трябва още една подсказка? Ще добавим тогава, че той е един от секссимволите на България в момента и освен това следва медицина.

Кой е той?

Това е Наум Шопов-младши. Вече няколко сезона 24-годишният младеж играе ролята на д-р Борис Тасев в хитовия сериал „Откраднат живот“. Момчето вече е завършило медицина и желанието му е да се занимава с нея.  Страстта към нея измества от сърцето му не само актьорството, но и голямата му любов към американския футбол – спорт, който тренира в продължение на години.

Бебешката му снимка пък бе публикувана преди доста време в профила на неговата приятелка и любима Теа Минкова. Двамата са буквално неразделни и много влюбени.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ