Коя е жената, която Маги Халваджиян изтърва

Магърдич Халваджиян

Покана след покана от Маги Халваджиян се сипят над една жена, но тя устоява на атаките му и отказва да влезе в „Маскираният певец“.

Продуцентът на шоуто кани ромската перла Софи Маринова да се присъедини към най-гледаното предаване, но изпълнителката на „Стари рани“ дава заден, пише „България днес“.

„Хората ми знаят гласа. Бързо ще ме разпознаят. Няма смисъл. Идеята на предаването е да не те познаят, а с моя глас това няма как да се случи. И панелистите, и зрителите веднага ще ме разкрият, ако запея“, категорична е Софи Маринова.

Софка е ухажвана да сложи маска и да пее в шоуто още от началото на предаването. За втория сезон също е отправена покана към нея. Но Софи е категорична, че не желае.

За сметка на това Маринова винаги приема поканата на продуцента Халваджиян за „Капките“. Изпълнителката участва два пъти в имитаторското шоу – в редовен сезон и в Ол старс.

Наскоро Софка сбъдна още една своя мечта. Гласовитата певица участва в мюзикъл.

Изпълнителката бе част от спектакъла „Табора се връща от небето“, който е перифраза на прочутата руска класика „Таборът отива към небето“.

„Балконът беше пълен. Благодаря на всички“, казва Софка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ