Лоша новина: Веселин Маринов спира да пее! Певецът е закъсал със здравето… (Подробности)

веселин маринов

Eдна камара ядове и грижи се струпаха върху плещите на Веселин Маринов последните месеци. Трубадурът от Полски Тръмбеш загуби баща си, миналия месец майка му се поболя, а за капак и самият той е закъсал със здравето.

Злочестията за любимеца на няколко поколения българки започнаха в началото на април. За часове Веско Маринов се срина психически, след като с разлика от четири часа Онази с косата прибра татко му Стефан и композитора Тончо Русев, който написа най-големите му хитове. Загубата на двамата му най-близки мъже срути за известно време певеца. „Много труден момент от живота ми бе този. Това, което ме успокоява, е, че и баща ми, и Тончо успяха да изживеят живота си пълноценно и докрай“, каза с тъга Маринов.

Дали от мъка по покойния си съпруг или от възрастта, няма и три месеца след смъртта му легна болна и майката на естрадния изпълнител. Наложи се дори леля Данче да бъде приета за кратко в болница. Възрастната жена от години е болнава, ръцете ѝ отдавна треперят и се придвижва не с един, а с два бастуна. Пък и сега, след като синът ѝ преди дни пое на поредното си турне, известно време няма да има кой да я наглежда. След преживените драми 56-годишният Веско Маринов все повече започвал да се страхува от старостта. „Чувствам се на върха на силите си, но като знаеш, че ти остава по-малкото път…“, признава шлагерната звезда.

Изпълнителят на „Горчиво вино“ вече усеща, че не е толкова пъргав и енергичен, колкото преди години, а ежедневно за това му напомнят ставите на колената. Голямата му натовареност и безкрайните часове по пътищата на страната го накараха да намери свой начин за спортуване и вече над десет години всяка сутрин Маринов се впуска в 10-километрови кросове.

В последно време обаче коленните му стави започнали да дават сигнали, че вече не издържат на натоварването. Певецът имал силни болки и бил много притеснен от здравословния проблем. Дори обмислял крайна мярка – за известно време да спре с пеенето и концертите, тъй като няколкочасовото натоварване на сцената му идвало в повече, предаде „Ретро“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ