Здравословното състояние на Ути Бъчваров се влоши

Ути Бъчваров

Ути Бъчваров е сред първите родни звезди, които се заразиха с К-19. Година след като е записан към оздравелите, той разкри какви неподозирани странични ефекти е предизвикал вируса в организма му, пише show.blitz.bg.

Той се разболя заедно с жена си през юни миналата година, докато цялото семейство бе на почивка в къща на около 80 километра от Варна.
Колоритният Ути не крие, че трудно се справя с последиците от вируса.

„След като прекараш короната, са налице доста поражение върху организма. А ако човек е с хронични болести, положението става доста сложно. След като се изчистих от COVID-19, започнах да вдигам кръвно. Имах и проблеми със сърцето, та се наложи да взема мерки“, издава Бъчваров в интервю пред столичен таблоид.

Година и два месеца, след като бе диагностициран, той все още взима хапчета за сърце. Ути обаче е доволен, че поне един от здравословните си проблеми е успял да пребори успешно. Години наред той имаше проблеми с хъркането, пише standartnews.com.

„Това си е вид заболяване. Намерих решение на този проблем, който може да се превърне в бреме при съжителство. Използвам апарат за сънна апнея. Спя като бебе, не хъркам от 5 години“, доволен е вечно усмихнатият готвач.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ