Вижте какво направи Натали Трифонова на гаджето си милионер! Красавицата го накара да й вземе…

Натали Трифонова и гаджето й

Гаджето на Натали Трифонова може и да е милионер, но тя е тази, която има тежката дума в тандема им. Русокосата синоптичка на Би Ти Ви командори любимия си, а той покорно й се подчинява. За да угоди на красавицата, младежът е склонен да извършва дори дейности, неприсъщи на хора с неговите финансови възможности.

Онзи ден папараците на „Уикенд“ заснеха сексапилната метеороложка да пристига с луксозен черен мерцедес на пазара в кв. „Красно село“. Лимузината се управляваше от мистериозния интимен приятел на хубавицата – Дуан Хасан. Натали избягва да афишира връзката си с него, затова е събитие, че фотографите на изданието успяха да ги щракнат заедно. Никога до този момент те не са се появявали публично под ръка.

27-годишния младеж, чието семейство върти 5 фирми с многомилионен оборот, придружи Трифонова на обиколката й из сергиите за плодове и зеленчуци. Хубавицата лично си подбираше стоката, а щом напълнеше някоя торба, я връчваше на гаджето си с нетърпящото възражение „Дръж!“. Дългокраката блондинка се запаси с грозде, домати и нектарини, а също и с резен диня. „Цяла любеница ще ми дойде много, пък и трудно ще я разрежа. Ще взема само резен“, обяви тя на продавача.

Дуан покорно отнесе плодовете и зеленчуци до колата си, след което с Натали отидоха до малка бакалия. Оттам напазариха фанта и хранителни продукти. После двамата се отправиха към непретенциозно заведение на самообслужване, за да похапнат. Синоптичката си хареса печени картофи на фурна и шоколадова торта и седна на една от дървените маси край гостилницата. Приятелят й пък остана да чака храната, а две минути по-късно сервира гозбите на своята принцеса. Щом заситиха глада си, влюбените се качиха на мерцедеса и потеглиха. Напът за вкъщи те се отбиха до хлебопекарна, откъдето купиха франзели. Посетиха и невзрачно магазинче за евтини дрехи тип конфекция, но оттам не взеха нищо.

Трифонова само веднъж досега е показвала гаджето си на широката общественост. Това се случи преди 2 месеца в „Търси се”. В шоуто на Би Ти Ви звездата разкри, че с Дуан са двойка от цели 17 години. Залюбили се когато били в 4-и клас и само няколко пъти се разделяли през годините. В медийните среди от години се мълви, че красивата Натали е минала през леглото на Николай Бареков, докато бе синоптичка в ТВ 7, а впоследствие клюката я прати в постелята и на Слави Трифонов. Разбира се, тя яростно отрича, а ние няма как да не й повярваме…За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ