Лили Клюкарката остави бебето на детегледачки! Хукна по почивки, вижте кои острови обикаля…

Лили Клюкарката

Преди месец и половина сексапилната Лили Ангелова, която нашумя с ролята си на Клюкарката в предаването „Папараци”, даде живот на сина си Мартин. Риалити звездата от третия сезон на шоуто „Биг Брадър” едва дочака да роди, за да хукне по разкрасителни процедури и почивки. В момента младата майка обикаля гръцките острови, а за бебето й се грижат детегледачки. 

Явно Лили много държи да докаже пред последователите си в социалната мрежа, че е в отлична форма, затова често публикува твърде разголени снимки. Брюнетката пъчи огромния си бюст в изрязан бански костюм, но не става ясно къде точно е новороденото й момченце, докато тя се кълчи по яхтите.

Запознати издават, че Ангелова и мъжът й – заможният ресторантьор Станислав Костов, ползват услугите на професионална бавачка, за да не си развалят лятната почивка с бебешки плач. Вместо да сменя памперси и да дундурка малкия Мартин, Лили предпочита да събира тен на плажа с коктейл в ръка. Някои от почиателите й побързаха да я упрекнат за това решение и я посъветваха да обръща повече внимание на детето, което уж чакаше толкова дълго, пише Уикенд.

Днес брюнетката има по-важни занимания. Тя едва дочака да роди, за да тръгне на антицелулитни процедури от страх, че няма да успее да върне предишната си форма. Суетната Лили не може да преглътне, че още има няколко кила в повече и тренира ежеднвено, за да стопи тлъстините. „Гледай си детето и не се вманичавай! Сега бебето има най-голяма нужда от теб!”, съветват я доброжелатели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ