Изненада, Радина Червенова се завръща в „бТВ“

Сашо Кадиев

Радина Червенова – едно от най-популярните тв лица и дългогодишната водеща на „По света и у нас“, отново излиза на малкия екран, но вече като част от екипа на „Преди обед“ по Би Ти Ви.

Всеки понеделник тя ще представя позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения. През истински истории на хора, преживели разочарования или носещи травми, те ще помагат да се преодоляват различни проблеми в семейството, в офиса, в общуването.

Самата Червенова преживя преди няколко години тежка болест. „Не съм я крила, но не съм я и афиширала, защото за мен тези неща не са повод за пиар“, каза тогава известната тв водеща.

Журналистката напуска БНТ по свое желание през 2018 г., след като води „По света и у нас“ от 1995 г. Цялата й кариера досега е свързана само с обществената телевизия. Когато започва работа там, се учи от легендата Бригита Чолакова.

„Имам нужда от нещо друго, нещо ново“, казва Червенова, когато си тръгва от БНТ. Сега тя ще пробва не само различна тв роля, но и друга телевизия.

Сезонът за „Преди обед“ стартира обновен на 6 септември, когато водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев отново се връщат на екрана на живо.

Освен Червенова своя рубрика в магазинното предаване ще има и актьорът Ненчо Илчев, но в амплоато си на магьосник. Той ще представя игри и фокуси във „Вълшебствата на Ненчо“.

Сред новите лица са още актрисата Сара Драгулева с рубриката „Долче вита“, актрисата влогър Поли Недкова, позната от сериала „Съни бийч“, която ще следи социалните мрежи и ще представя филмовите премиери заедно с кинокритика Деян Статулов.

„УспешниТЕ“ е друга нова рубрика, която ще бъде водена от пластичния хирург д-р Мартин Генов. В нея той ще показва истории за успеха на различни хора.

„Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и хармония, а репортерът Цвета Макгрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ