Луди фенки преследват Чочо от „Скъпи наследници“! Актьорът Юлиян Петров ги събра на…

Юлиян Петров

Актьорът Юлиян Петров, който нашумя с ролята на Чочо в сериала „Скъпи наследници“, не може да се оплаче от липса на женско внимание, видяха папараците на „Уикенд“. 

Тези дни 28-годишният актьор имаше среща не с една, а с цели четири почитателки в столично кафене.  Юлиян пристигна първи за срещата. Огледа се и потърси с поглед дали момичетата вече са пристигнали. Когато видя, че никой не го чака, младежът провери за пропуснати повиквания в телефона си или за съобщения и търпеливо изчака появата на девойките пред заведението.

Те пристигнаха заедно десетина минути по-късно. Групата си избра най-закътаната маса в заведението, където си побъбриха на спокойствие под перките на висящ от тавана вентилатор. Освен с участието си в „Скъпи наследници”, Юлиян е познат на публиката и с ролите си в десетки театрални постановки на Младежкия театър „Николай Бинев”.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ