„Една от най-тъжните новини, които съм научавала напоследък.“

Кристина Патрашкова

От Фейсбук профила на Кристина Патрашкова:

„Зуека си тръгна – просто си събра багажа и напусна страната. Това е една от най-тъжните новини, които съм научавала напоследък, въпреки че знаех мнението му за всичко, което се случва в държавата. Страхотен актьор и водещ, невероятен човек, оказа се и талантлив художник. Отишъл е на място, където законите се спазвят, а синът му ще живее спокойно и ще получи добро образование.

Националната телевизия няма да пренарежда програмата си, за да излъчи интервю с човек като Слави Трифонов, сякаш в студиото гостува принц Хари. Много ми е мъчно, но се възхищавам на смелостта му да зареже всичко на върха на славата си, но да открие смисъла., защото у нас той все повече се губи. А безпросветността е толкова голяма, че избираме Слави или някой пореден Остап Бендер и наистина вярваме, че той е новият спасител. Това, че Зуека си тръгна, а Слави идва на власт е диагноза. Успех, Зузи!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ