Общински съветник изригна бесен: У нас и краденето не е както трябва! (ВИДЕО)

19059593_1972507949442174_344890254903348379_n

Варненският общински съветник Костадин Костадинов обвини ГЕРБ, че ремонтира на завишени цени, а сроковете за обновяване на инфраструктурата не се спазват.

„Бойко Борисов инспектира един от най-големите корупционни проекти в държавата – строежа на бул. „Васил Левски“ във Варна. 1 км от булеварда струва почти 30 млн лв! У нас обаче и краденето не е както трябва – булевардът трябваше да е готов на 15 август, но изглежда ще се забави поне още една година. Което не попречи на Борисов бодряшки да излъже, че ще го приключат до 4 месеца. Въпросът е – колко точно оскотели и деградирали „българи“ ще гласуват за ГЕРБ на следващите избори, доволни от това, че гербаджийско-патриотичния режим ги тъпче, краде и убива вече почти 10 години?“, написа Костадинов в профила си във Фейсбук.

Онзи ден Бойко Борисов инспектира един от най-големите корупционни проекти в държавата – строежа на бул. "Васил Левски" във Варна. 1 км от булеварда струва почти 30 млн лв! У нас обаче и краденето не е както трябва – булевардът трябваше да е готов на 15 август, но изглежда ще се забави поне още една година. Което не попречи на Борисов бодряшки да излъже, че ще го приключат до 4 месеца. Въпросът е – колко точно оскотели и деградирали "българи" ще гласуват за ГЕРБ на следващите избори, доволни от това, че гербаджийско-патриотичния режим ги тъпче, краде и убива вече почти 10 години?

Публикувахте от Костадин Костадинов в Неделя, 12 август 2018 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ