След 30 млн. подарък от кабинета „Радев“, Домусчиев купи на жена си кола за 1 млн! (СНИМКА)

7 Dni Bulgaria29.08.2021
кирил домусчиев

С уникален Ролс ройс за един милион лева се похвали жената на Кирил Домусчиев във фейсбук.

Кремена, която е бивша моделка, никак не се свени да се фука с шокиращо скъпата кола насред ужасната икономическа и здравословна криза, в която се намира България.

Нещо повече – половинката на Домусчиев съвсем открито признава, че е получила колата, защото била… „послушна“. Явно формулата за успеха за нея е имено това.

„Когато си послушен“, е посланието, с което е озаглавена снимката, на която екс-моделката позира до уникалната лимузина, чиято базова цена стартира от 3500 000 евро и с неизбежните екстри и персонални добавки, достига до поне един милион лева!

От кадъра е ясно още, че колата е внесена направо от чужбина, защото е още с временни номера и остава въпросът къде ще бъдат платени данъците за скъпата покупка.

Всъщност за олигарха Домусчиев това едва ли е особен дерт. Да припомним, че преди по-малко от месец Кирил Петков му разписа „бонус“ от 30 милиона лева за автомобилните извращения на фамилия Домусчиеви край Ловеч.

Онзи ден пък бившият вътрешен министър Румен Петков директно обвини харвардското менте Петков, че е инсталиран на поста от олигарха. „Сега в министерството командва Домусчиев“, категоричен е екс-депутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ