Нели Петкова повдигна завесата на енигмата Слави Т. Трифонов

Слави Трифонов, Нели Петкова

Лятото на тази година със сигурност не би било същото без едно представление, което още със заглавието си даде заявка за усмивки и добро настроение. Мега шоуто „Смехът е разрешен“ не само че събра някои от най-големите български имена, но и даде нужната доза въздух в странните времена, които живеем. Част от звездния състав е и певицата Нели Петкова.

„Изключително емоционален спектакъл. „Смехът е разрешен“ е наистина един много интересен и необичаен спектакъл. Събира много артисти на една сцена. Благодаря на продуцента Кирил Кирилов, по чиято идея се случи той”, сподели тя наскоро пред Нова тв.

В него участие са взели любими актьори и певци. „Специалните гости бяха олимпийските ни шампионки от ансамбъла ни по художествена гимнастика. Както и златните ни момичета – Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн”, обясни Петкова.

Покрай вълненията около мега шоуто Нели Петкова си припомни и периода, в който работеше при Слави Трифонов, в чиято телевизия гостува наскоро.

„Не успяхме да се видим, той е изключително ангажиран в този момент и ангажиментите му са свързани със съвсем други неща, различни от шоубизнеса. Но пък се видях с всички свои колеги, поздравиха ме. И винаги, когато се срещаме, съм много щастлива, защото сме си близки и до ден-днешен.

Ситуацията е нова и доста специфична за всички. Може би не съм очаквала, че ще се стигне до такава ситуация, но животът ни изненадва всеки ден и много неща се случват непредвидено. Пожелавам успех не само на него, но и на всички, които се стремят към позитивна промяна. Мисля, че промяната е хубаво нещо.

Ново начало винаги трябва да има, да се случват нови неща. Аз, разбира се, искам по-добро бъдеще за нашите деца, за всички нас, тук, в България, да сме щастливи, да живеем по-спокойно. Времето ще покаже, надявам се нещата да се подредят така, както искаме да бъдат.

За Слави мисля, че не остана нещо, което да не знаем. В публичното пространство той е вече от доста дълги години. Той определено довежда нещата докрай. Ако някой се съмнява в това, уверявам го в това. И винаги гори в това, което прави. Това, в което вярва, влага всичките си усилия, за да се случи“, добави още изпълнителката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ