Турска клетва затрила певицата Рехйан? На същата дата и възраст в катастрофа загинала и сестра й…

Рейхан

Проклятие, изречено от влюбена туркиня, пренебрегната от обекта на чувствата си, е затрило 19-годишната звезда на „Пайнер” Рейхан, научи HotArena. На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа на върха на славата си. 4 години преди това на същата възраст, при подобни обстоятелства загина и нейната по-голяма сестра Севджан.

Макар че от смъртта на Рейхан са изминали 13 години, и до днес в родния им град Ямбол местните хора не спират да коментират странните съвпадения, белязали живота на семейството им. И двете сестри пеели с небезизвестния оркестър „Кристал”, но по-известна и по-гласовита била Рейхан. Певиците загинали съвсем млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете сестри катастрофарила тежко в деня, в който тежък пътен инцидент погубил кака й. И двете били в кома, преди да издъхнат.

Автомобилът „Опел Астра“ с кърджалийска регистрация, в който пътували Рейхан, Мартин Кискинов — Кезо и още двама музиканти от оркестър „Кристал“, излязъл извън пътното платно и се ударил в дърво. Четиримата пътували за Габрово, където трябвало да свирят на частно парти. Зад волана бил 31-годишният Кезо, който загинал на място. Пътникът до него, 42-годишният Бисер Асенов – също. Рейхан и още един музикант седели на задната седалка. 28-годишният Северин Йорданов се разминал само с фрактура на дясното бедро и лявата ръка, но по певицата нямало здраво място. Рейхан била с множество травми и фрактури на гръдния кош.

Певицата била откарана с тежка черепно-мозъчна травма, счупен таз и голяма белодробна травма в габровската болница.

Поредица от операции стабилизирали състоянието й. Надеждите на лекарите били големи и жизнените показатели на певицата се стабилизирали, но 2 седмици след катастрофата състоянието й внезапно се влошило. Месец след катастрофата крехкият й организъм не е издържал на травмите и сърцето й спряло.

Нещастията в семейството на сестрите започнали през 2001 г. Сестрата на Рейхан – Севджан, пеела по местните сватби, кръщенета и други тържества. Музикални спецове й предричали бляскала кариера. Пиян шофьор обаче прегазил пресичащата девойка, която часове след удара починала от многобройните си травми в болницата. От години в родния им град Ямбол витаели злокобни слухове, че семейството им е застигнато от черна прокоба. Според смразяващата мълва, още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил туркиня заради майката на Севджан и Рейхан. Двете сестри имали и брат, който е единственият оцелял от децата им.

2005 г. се оказала преломна и за режисьора Люси Иларионов. Година преди това дуетът му с Рейхан „Имам нужда от теб” го изстреля на върха на музикалните класации. От стрес, режисьорът на най-зрелищните клипове във фолка надебеля до чудовищните 170 кг. „Причината за напълняването ми е твърде лична. Едва ли ще я кажа някой ден. Психически бе много труден период за мен. Хвърли ме в отчаяние”, загатвал е за причините Люси, без да разкрива повече подробности. Според запознати, той е имал връзка с Рейхан. Едва преди 2 години Иларионов се подложи на операция в турска клиника и успя да възвърне визията от времето, когато бе сочен за сексимвол, пише „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ