Пловдивчанин: Звънях на 112 за трактора, който погреба трима мъже, трябва да има наказани! (СНИМКИ И ВИДЕО)

112 Линейка

Тракторът, в който тази сутрин се сблъска автомобил и загинаха трима мъже, постоянно се движил в този участък без светлини. Това твърди пловдивчанин, който често минава през този път. Той е изключително натоварен, тъй като това е единият от маршрутите към граничния пункт „Маказа“, пише Трафикнюз.

„Проверете регистъра на телефон 112. За въпросния трактор съм подавал сигнали, тъй като се движи без светлини.  Последна дата на сигнала е 26.07.18 г. между 5.00 и 5.30 часа. Въпрос на време беше този инцидент да се случи.Местната полиция дреме в центъра всяка нощ, а за тези трактори няма никаква реакция от тяхна страна. За този случай трябва да има наказани, не искам да се покрива, тъй като толкова души загинаха напразно“, казва човекът. Той разказа, че този трактор излиза през летните месеци всеки ден около 5 часа без светлини на изхода на Първомай към Бяла река до близките оранжерии.

„Самият аз бях на косъм от инцидент. Веднъж ме засече, защото зави пред мен към оранжериите. Добре, че карах с 80 км/ч и успях да намаля, но ако бях с 20 метра по-напред нямаше да имам шанс да го избегна“, пише пловдивчанинът.

Припомняме, че ударът е станал точно в този времеви интервал, а животът си загубиха трима мъже на 25,29 и 30 години. Алкохолната проба на водача на трактора,който е бил без светлини,  е отрицателна,като той е задържан за 24 часа.






За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ