Световната звезда Рита Ора излиза пред българска публика за грандиозно шоу

991-ratio-mtv-presents-varna-beach

Световната звезда РИТА ОРА излиза пред българска публика тази вечер на MTV Presents Varna Beach 2018. Рита Ора е международна звезда със запомнящи се хитове като „Anywhere“, „Body On Me“, „For You“, „Doing It“, „Shine Ya Light“, „Hot Right Now“, „RIP“, „Your Song“ и „Black Widow“.

За първи път Рита Ора ще покори българската сцена, феновете могат да очакват незабравимо шоу на световно ниво на плажа във Варна, организирано от MTV.

Сред останалите изпълнители ще бъдат и американският рапър и продуцент Redfoo и The Party Rock Crew. Това ще бъде първото шоу на световната сензация в България. Хитовете на Redfoo са сред най-успешните сингъли в класациите за всички времена и едни от най-гледаните в YouTube. Сред неговите популярни парчета са „Party Rock Anthem“ и „Sexy And I Know It“.

Сред българските артисти, които ще се изявят на концерта, са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, Tita и 4Magic. Феновете ще имат възможност да видят своите идоли на най-големия летен фестивал у нас.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ