Шокираща гледка! Столичанин се съблече гол в центъра на София и отврати всички с това което направи… (СНИМКА)

Борисова-градина

Лятото в София най-сетне дойде и гражданите започнаха да измислят всякакви алтернативи, за да се спасят от августовската жега. Едни се крият на сянка, други ходят на море, трети – в планината.

А четвърти се охлаждат във водите на езерото Ариана пред смаяните погледи на минувачите. Поне това става ясно от кадър, появил се в софийската фейсбук група „Забелязано в София”. „Мич Бюканън в действие на езеро Ариана”, е озаглавил снимката си авторът.

На нея се вижда мъж на средна възраст, който е нагазил до кръста във водата. Явно човекът е решил да се разхлади в съботния следобед и, взимайки пример от младите мургави момченца, е скочил в най-близкия водоизточник.

Мъжът изобщо не се смущава, че с действията си нарушава спокойствието на двойките, решили да си подарят романтична разходка с лодка в изкуственото езеро. А може би, вдъхновен от героя от хитовия сериал от 90-те години на миналия век „Спасители на плажа” Мич Бюканън, той е решил да се погрижи за безопасността на гражданите, които са във водата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ