Ужасяващи СНИМКИ от кървавата касапница с влак! Колата е размазана, тялото на загиналата е летяло 10 метра

влак

Поредна ужасяваща катастрофа се случи днес при която загина 38-годишния Кирил Стефанов от видинското село Динково. По първоначална иформация той не се съобразил със сигнализацията и беше пометен на ж.п. прелез в Монтанско, съобщава „Булнюз“

Съоръжението е без бариери, като преминаването през него се регулира с монтирана светлинна сигнализация. Техниката е работела и е показвала, че е необходимо да се изчака и да не се преминава, но шофьорът не се е съобразил с подадения сигнал.

По неофициална информация водачът има шофьорска книжка от 20 дни. Ударът е бил толкова силен, че пътуващите във влака видели автомобилът да лети във въздуха покрай прозорците им. Колата е размазана до такава степен, че все още не може да се установи нейната марка.

При тежкия инцидент е загинала возещата се на предната дясна седалка жена. По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и работи в София като медицинска сестра. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е намерено в тревата край релсите.

Линейка е закарала шофьора в болница, като на този етап неговото здравословно състояние е добро.

На мястото на катастрофата има пожарни и патрули на полицията. Пътят е временно затворен, докато дежурните дознатели работят по инцидента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ