Издириха този българин, прочу с простотия и всички говорят за него

Screenshot 2021-09-07 at 14.23.32

На 6 септември по време на живо включване в ефира на bTV, докато репортер водеше разговор със събеседник, участник в маратона от Съединение до Пловдив започна да танцува на заден план.

Видеото стана хит в социалните мрежи и масово се споделя в последните часове.

Бегачът се казва Михаил Косев и се занимава професионално с танци. Зад репортера на bTV той танцуваше туърк (танц с долната част на тялото – бедра, задни части, крака).

Тази сутрин отново демонстрира завидни танцови умения на живо в ефир, като това е поредното доказателство, че у нас може лесно да пробиеш и да станеш известен, благодарение на ексцентрична изцепка в точния момент.

Очевидно танците са имали благотворен ефект върху представянето му, защото Косев финишира на 21-ото място сред общо 250 участници с време 2 часа, 6 минути и 11 секунди за 23-километровото трасе.

„Това беше истинска загрявка. Туъркът много помага със загряването на задната част на гръбначния стълб и по този начин нямаш чак такава мускулна треска на следващия ден“, обясни Михаил.

Той разказа, че точно преди старта на маратона приятели започнали да му пишат и да му пращат клипа. „Не очаквах да получавам толкова много съобщения и ме е яд, защото щях повече да се напъна по време на бягането“, призна Михаил.

Вместо това решил да спира, да си прави селфита и „да го кара по-полека“.

Избира и нестандартен начин да финишира – отново с атрактивен танц, който е заснет от негов приятел.

„Станах хит и сега всички ме гледат в социалните мрежи, а в същото време вие не отразявате тези, които спечелиха самото състезание“, обърна се Косев към репортерката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ