Трагедията продължава! Морето изхвърли още един детски труп!

6405694-3x2-940x627

Телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак, са открити и разпознати, съобщи кметът на Шабла Мариян Жечев. Момчетата са открити на около километър в южна посока от мястото на инцидента, предаде БТА.

Кошмарът няма край! Морето изхвърли труповете на две дечица!

Вчера на неохраняем плаж изчезнаха три деца от шабленското село Спасово. Четири деца на възраст между 12 и 15 години около 13 часа влезли в морето, но само едно от тях излязло на брега, и то за да повика помощ. На мястото на инцидента пристигнал спасителят от охраняемата зона, но трите деца повече не са били видени в морето. Екипите на граничната полиция и района за управление на МВР в Шабла също не успели да открият децата. По информация на кмета на село Спасово (община Генерал Тошево) Андреан Симеонов, децата са били на плаж в къмпинг „Космос“ с родителите си.

От два дни в Крайморска Добруджа духа силен североизточен вятър, който образува големи вълни в морето и прави плуването опасно, а на места и невъзможно. На плажа на къмпинг „Добруджа“ в Шабла вчера бе издигнат червен флаг и летовниците не влизаха във водата. А днес силният североизточен вятър продължи да духа.

Още четирима души са открити удавени в морето през последните два дни, съобщават от Областната дирекция на МВР-Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ