Асен Блатечки се стисна за сина си! Вижте къде изпрати малкия Борил и как реагира майка му!

asen-blatechki-se-stiska-za-chastna-detska-gradina-prati-boril-v-darjavna-zabavachnica-1
За разлика от повечето родни звезди, актьорът Асен Блатечки не държи синът му да посещава частно школо, научи HotArena. Таксите му се стрували прекалено високи, а и не вярвал, че хлапето ще придобие специални знания, ако цака минимум 10 бона на година. Секссимволът на българския театър предпочитал малкият Борил да ходи в държавна детска градина и да общува с нормални деца на своята възраст, а не с разглезени наследници на богаташи.

Запознати издават, че 3-годишното момченце тръгнало на забавачница миналия септември и се адаптарало учудващо добре. „Противно на очакванията и всеобщото мнение, в държавната градина Борил получава достатъчно грижи и внимание, учи много нови неща, педагозите са отлични”, споделила майката Диляна Попова пред познати.  В началото манекенката настоявала да запише сина си в частно школо, но Блатечки категорично отказал да плаща за подобни екстри. Той има дъщеря в тийнейджърска възраст от официалната си жена Катерина Горанова, та разходите по двете деца напоследък му идвали в повече. В крайна сметка Попова се примирила с неговия избор, но пък с днешна дата не съжалявала, защото синът й случил на всеотдайни учителки и намерил добри приятели  сред връстниците си.

Известно е, че борбата за място в столичните детски градини е жестока заради ежегодния наплив от кандидати, ала Борил ползвал специални привилегии благодарение на популярните си родители. От есента хлапето с усмивка на лице посещавало учебно заведение в центъра на София, където месечната такса излизала едва 60 лева.Според запознати издръжката, която Блатечки редовно й плаща, е около 1500 лева – с нея манекенката успявала да покрива всички разходи по Борил, а своите хонорари от реклами и филми харчела за почивки в чужбина, пише Уикенд.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ