Завесата е вдигната! Новото гадже на Джулиана Гани разкри интимни тайни: Бившият й я тормозил психически…

Джулиана Гани

Едва за една година угасна пламъкът между Джулиана Гани и Станимир Гешев. Бракът им пропадна толкова бързо, че дори нямаха време да си направят дете.

Джули обаче не си губи времето и вече е с друг. Илиян Найденов е мъжът до нея в момента и за разлика от нея – той не се страхува да разкрие публично истината за брака й.

Оказва се, че Станимир я е тормозел психически. Той е живял на неин гръб цяла година, което към днешна дата не може да бъде подминато.

Джулиана Гани и Илиян Найденов са се запознали още преди тя да прекрати отношенията със съпруга си. Станали са добри приятели, когато тя започнала да чете книгата му за правилно хранене.

„Когато Джулиана започна да спазва книгата, аз не се стърпях и й казах, че я харесвам. Не съм искал нищо конкретно от нея, просто й споделих чувствата си, защото така го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към съпруга си и няма намерения нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й казах, че не искам да съм човек, който разбива семейства, но не ми изглежда да е щастлива с този човек. Тя замълча и не ми отговори дали е щастлива, но на мен ми е достатъчно да погледна в очите и да разбера истината. С времето се сближихме като приятели и започнахме да си говорим на всякакъв вид теми. Веднъж се изпусна и ми довери, че наистина не е щастлива в брака си, чувства се наранена, постоянно е обиждана. Поведението му въобще не отговаря на нормалното. Той й е казвал, че трябва да се лишава от някакви неща, за да има повече пари за тях, което аз разбирам – за него. Станимир е настоявал Джулиана да купи апартамент в София, което аз свързвам с това, че когато двама души имат брак, имуществото се записва и на двамата, а реално парите идват само от Джулиана.” – разкрива фитнес инструкторът, пише Blitz.bg.

Накрая силиконката не издържала и просто го напуснала. Това станало в момента, в който се залюбила с Илиян.

„Явно от страх или пък беше свикнала с него и не искаше да се откъсне от тази връзка. Докато не настъпи моментът, в който между нас се получиха нещата. Преди около месец тя ми се обади разплакана и ми каза, че този я свалил от колата по средата на улицата и й хвърлил куфарите. Започнал е да я обижда и ругае. Веднага запалих колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек. Не само е използвана, за мен това си е чисто малтретиране. Един истински мъжкар не само не би обидил жена, но по никакъв начин не би постъпил по такъв начин, особено със съпругата си и при положение че живее в нейния апартамент, кара кола, която тя е купила и дори дрехите му е плащала. Моите думи към нея бяха: „Ти държиш този човек на All inclusive. В момента го отглеждаш и той е на пълен пансион.” – откровен е Найденов пред в. „Шоу“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ