Топ-журналист със скандални думи за Васил Божков по Нова Тв! Водещият се изчерви от страх

7 Dni Bulgaria10.09.2021
васил божков 3

„Води се война сред олигархията, на която сме свидетели всички, тя започна от фалита на КТБ, една голяма група олигарси бяха обвинени и вкарани в затвора, някои се скриха в Дубай“, каза пред NOVA най-добрият български журналист Валери Найденов.

„После ги пускаха, те инвестираха в клатене на държавата и в партии на т. нар. проекти и благодарение на партийнолистовата система, по която депутатите се назначават директно, а не се избират от народа, тази война се прехвърли в парламента. Това е част от тази война на която сме свидетели. Трябва да се закрият спецсъдилищата и спецпрокуратурата, защото те водят тези дела. Може да са прави хората, които са обвинени, може да не са.“ – коментира журналистът.

И даде конкретен пример. Найденов визира Николай Хаджигенов, който хем се бори за закриване на Спецсъда, хем брани там небезизвестната държанка на Васил Божков – Лилана.

Думите му пък видимо притесниха водещия Михаил Дюзев, който изчервен веднага насочи в угодна за „протестърските“ гости тема разговора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ