Андрей Арнаудов искрен докрай: Да, във „Фермата“ има скандален герой!

Андрей Арнаудов, Иван Христов, Мирон Иванов

Има ли скандален герой в каста на предстоящия нов сезон на „Фермата“, който стартира утре, 11 септемри, в 20.00 ч. по bTV, каквито слухове се появиха в публичното пространство?

В предаването „Тази сутрин“ днес водещият и продуцент на хитовото риалити Андрей Арнаудов призна, че макар и това да е прекалено силна дума, да, има участник с тъмно минало, който влиза във „Фермата“, за да преживее своя катарзис и да се пречисти.

„Героите тази година са мислещи и млади хора, както патриархални и консервативни, така и модерни и либерални, българи, които се чувстват граждани на света. Разбира се, има и традиционните за шоуто персонажи от малки градчета и села“, обясни Арнаудов.

Стартът на шоуто се очаква с висок интерес, то започва утре вечер точно в 20.00 ч. по bTV, а зрителите могат да очакват много повече и по-мащабни битки, както и една специална мисия, която определя и темата на сезона – „Време за пробуждане“.

„Това, което ни отличава от всички други формати е един уют и хармония, които „Фермата“ дава. Именно те осмислиха сезона, мотивираха участниците и ще дадат смисъл на зрителите да го гледат. Хората ще могат да седнат на една маса с цялото си семейство и деца да гледат телевизия, която вдъхновява“, коментира още продуцентът на предаването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ