Кошмарна беда сполетя Рени, не е на себе си

Рени

Личните драми при фолк певицата Рени няма край. След като големият син си събра багажа и се изнесе да живее сам, подкрепен от баща си, който заряза цялото семейство още преди години и се хвана с друга жена, сега и любовно разочарование връхлетя чалга фурията.

В края на 2020 година Рени показа в телевизионен ефир много скъп годежен пръстен с диамант, който не сваляше от ръката си. Изпълнителката отказваше да разкрие повече подробности, но пък не криеше колко щастлива и влюбена се чувства.

На летните й снимки пръстенът беше неизменна част от нея, но на последната й снимка виждаме, че той не е на ръката си. Ясно се вижда и разлика в тена, което издава, че цяло лято се е пекла с диамантеното бижу, но есента стартира отново сама и разочарована от мъжкото съсловие.

Наш репортер научи, че Рени се е разделила с мистериозния мъж, с когото имаше почти едногодишна връзка. Запознати издават, че неговото име е Георги, но и той успял да разочарова изпълнителката и тя решила отново да бъде „като птица свободна“.

Вместо да ближе любовни рани, Рени се е отдала на разкрасителни процедури, с които освежава вида си. Очевидци издават, че напоследък доста се е подмладила и е успяла драстично да отслабне, а лятото й минало изключително интензивно с много участия и пътуване из цялата страна, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ