Горанов изплю камъчето! Призна, че има политически чадър над Митьо Очите!

Митьо Очите

Финансовият министър Владислав Горанов призна, че вероятно има политически чадър над Димитър Желязков, защото той е осъждан и за него се съхраняват доста данни. Повод за отговора му му бе изявлението на президента Румен Радев по-рано през деня по случая с обществената поръчка в Бургас, с която бе свързан Очите.

„Нека президентът да каже кой пази Желязков“, призова Горанов.

Точно настоящата изпълнителна власт задържа Желязков с помощта на турските служби, добави министърът и уточни, че именно тогава е възникнал и скандалът около партийната структура на БСП в Бургас. Обществената поръчка е подписана от човек с над 20 години стаж – сестра на висш политик от БСП, но е професионалист и както всички държавни служители служи на цялото общество, поясни министърът.

„Не приемам атаки срещу държавната администрация и особено срещу експертите от финансовото министерство и Агенция „Митници“, категоричен бе Горанов.

По думите му успешните реализации в борбата с контрабандата показват, че сътрудничеството между институциите в страната е много добро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ