Хвърлиха истинска бомба: Любовници ли са министър Василев и Спецов от НАП?

7 Dni Bulgaria13.09.2021
Асен Василев, Румен Спецов

Собственикът на агенция „ПИК“ Недялко Недялков взриви социалните мрежи, отправяйки 7 въпроса към Румен Радев.

Вижте поста на топ-журналиста:

7 ПО-ВАЖНИ ВЪПРОСА ОТ ТЪПОТИЯТА „ГЕШЕВ – СЕВДА“
Гешев си чатил със Севда на Бойко Борисов в парламента. И това се превръща във всенароден проблем.
И защо? Какъв е Бойко в момента, коя е Севда? Никои. Нямат власт, редови участници в политическия живот. Дори не са депутати.
А ако Гешев и пиарката са любовници? Ако се сговарят кога да се видят довечера? Ако си контактуват интимно, не по служба?
Доста нескопосана жълтурия, с която психодесните и ортаците им от „протеста“ се мъчат да затулят парламентарния си провал.
Не ме интересува за Гешев и Севда, това си е тяхна работа. Интересува ме обаче какво се случва по следните теми, свързани с настоящото управление на България:
1. Кога ще оповестят проверката на фирмата на Спецов от НАП, която е точила ДДС? Докога ще го прикрива ококерият му ухажор, по съвместителство и министър на финансите? Емоцията си е емоция, но сиренете е с пари.
2. Ще има ли проверка на твърденията на датски инвеститори, че гореспоменатият Асен Василев ги е измамил?
3. Какво се случва с разследването на „подаръчния“ плик на Пламен Узунов от един митничар? Има ли подкуп? Текат ли разпити? Кога да чакаме произнасянето на прокуратурата?
4. Текат ли разпити и по друга корупционна афера – „500К на Татяна Дончева“? Адвокатката на „Мултигруп“ докога ще вилнее из българския парламент и ще раздава морал?
5. Кога прокуратурата или КПКОНПИ ще проверят как Бойко Рашков си е купил 19 имота плюс резиденция със заплатата на държавен служител?
6. Кога Конституционният съд ще благоволи да се произнесе за канадското гражданство на новата „икона“ Кирил Петков? Всички знаем истината и няма нужда от никакво произнасяне, но наглостта на остапбендеровци от Харвард е толкова колосална, че единствено формален законов акт може да им запуши устите.
7. Има ли конфликт на интереси в назначаването на децата на Стефан Янев в Булгаргаз и НЕХ – без конкурс, при първото правителство на таткото?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ