Бойко Рашков трезвен и ядосан: Двамата министри не ме искат в партията си

7 Dni Bulgaria14.09.2021
бойко рашков

Бойко Рашков не е бил канен за новото служебно правителство на Румен Радев или пък за евентуален политически проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това обяви самият той по време на празника на пожарникарите днес.

„Нямам предложение за оставане в правителството. Спокойна ли сте? Още никой няма предложения. Президентът беше ясен и ще чуете на 16-и какво е решил. Той трябва да реши този въпрос и никой друг. Неприлично е да коментираме дори този въпрос“, обясни Рашков пред журналисти. Призова при новите избори отново да има акции срещу купуването на гласове, а подготовката за това да почне още много преди вотът да наближи.

Рашков не коментира и новата версия около смъртта на военния в Чешнигирово. Той поясни, че в настоящия момент има задържане на мигрантския натиск. Ще бъдат включени допълнителни сили, само ако има увеличение. Напомни, че в актуализацията на бюджета са били предвидени пари за ремонт на част от оградата по границата и скоро ще подготвят постановление за прехвърляне от поддържането на оградата от областните управители към МВР.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ