Министър на Радев изтрил в „Гугъл“ кои са майка му и баща му и какви ги е вършил дядо му

7 Dni Bulgaria14.09.2021
79

Атанас Пеканов бе представен на българското общество като един от най-ерудираните министри на Румен Радев. Даже ни обясниха, че президентът се впечатлил от визитката му.

Може би от истинската, която е изтрита от „Гугъл“. Министърът е пръснал десетки хиляди левове, за да няма в търсачката фактите, които не са за демократични хора.

Е, оказва се, че има такива които ги помнят. Като Мая Сарафова, която споделя във Фейсбук:

Невръстния ентусиаст Наско, с дръзновения поглед на дядо си Наско (Пеканов) – изтъкнат член на Окръжния комитет на БКП в Пловдив, активен борец против фашизма. За този чиито дядо, който живееше в Партийната кооперация на ул.“Иван Вазов“ в Пловдив – онази, на Дража и Панев, всичко е изтрито в нета. А също и за баща му – Ангел Атанасов Пеканов, дългогодишен дипломат от кариерата. То, Наско младши, за това е роден в Гърция. Баща му веднага след завършване на МИО в Москва беше назначен в посолството в Гърция, а майката на Наско-младши беше репортерка „на живо от Атина“ за БНТ. Но тази информация липсва в интернет. Търсачките не я намират. А младият Пеканов с вдигнат юмрук ще преброява населението… Е да, ама софтуеърът нихт арбайтен, бе Наскооооо….



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ