Стойчо пред кошмарен избор за нападател в Рим, и двамата нямат гол този сезон за ЦСКА

7 Dni Bulgaria14.09.2021
ЦСКА 1948 - ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов все още не е напълно наясно със стартовия състав на тима за предстоящия първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Рома.

Екзекутора на Ливърпул има една въпросителна пред себе си, на която ще търси отговор в последния момент преди срещата на „Олимпико“.

Изборът за атаката пред Стойчо Младенов е сведен до двама футболисти – Ахмед Ахмедов и Калоян Кръстев. Първият има предимството, че вече трети сезон е част от състава, въпреки че през пролетта бе преотстъпен в Нефтчи Баку. Той проведе пълноценна лятна подготовка с армейците, а и натрупа европейски опит през миналата кампания, когато и отбеляза срещу Сайрънс и Базел.

Привлеченият от Славия Кръстев е тренирал едва няколко пъти с новите си съотборници, но пък има в своя полза добрата си физика и скорост, които биха помогнали при очакваната дефанзивна игра на армейците в Рим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ