Слави Трифонов отговори на Дончева със заплаха: Повече няма да видите тази гнус

7 Dni Bulgaria14.09.2021
Слави Трифонов

С жълт вестник сравни зам.-шефката на парламента Татяна Дончева лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов  в публикацията си във фейсбук. Поводът е днешното й телевизионно интервю.

По-рано днес Дончева обяви, че не си спомня да е си е драскала на листче, докато е била в кантората на депутата от ИТН Радостин Василев. Освен това тя обвини Трифонов, че не взема решенията си сам, а някой му ги спуска.

Ето какво написа той във фейсбук:

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ