ЦСКА тръгна с мизерна бройка за Европа! Стойчо: Няма кой да седне до мен на пейката, но…

7 Dni Bulgaria15.09.2021
82

Само 15 полеви играчи и двама вратари се качиха в самолета на ЦСКА за Рим, където утре червените играят с Рома в груповата фаза на лигата на конференциите. Никога досега „червените“ не са били в такова критично положение преди европейски мач.

Това е положението, отсече наставникът Стойко Младенов, въпреки че не мога да напълня пейката отиваме за един позитивен резултат, защото ако го получим цяла Европа ще говори за ЦСКА.

Той очаква с интерес сблъсъка с Жозе Моуриньо, който от този сезон води римляните.

ЦСКА загуби един куп титуляри заради контузии, а централният нападател Жорди Кайседо е наказан.

Единственото колебание в състава може би е кой ще започне на върха на атаката в негово отсъствие, като вариантите са Ахмед Ахмедов и Калоян Кръстев.

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато пък говори пред медиите на аерогара София преди заминаването на тима за Рим. Според него „армейците“ не са обречени в този двубой и имат своите шансове на стадион „Олимпико“.

„Миналогодишният двубой с Рома на „Олимпико“ беше един от най-хубавите мачове в моята кариера. Във футбола всичко е възможно и не излизаме като обречени в Рим. За втори път играем на този стадион срещу Рома. Разликата е, че този път ще има фенове – всеки обича да играе пред публика и аз включително. Усещам емоцията на играта по този начин. Надявам се във всички мачове от групите да имаме публика. Рома е голям отбор, но се надявам ние да направим голям мач“, каза Бусато.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ