Дъното! Любовницата на Миглена Кунева назначена за министър на мястото на Кирил Петков!?

7 Dni Bulgaria16.09.2021
6

Драмата на Меглена Кунева с мистериозната ѝ раздяла с мъжа си – комунистическото отроче Андрей Пръмов, е разкрита. Дама от „другия бряг на реката“ разкри ексклузивно пред Lupa.bg, че бившият еврокомисар поддържа дългогодишна връзка със своето протеже в политиката Даниела Везиева.

Интимната дружка на Кунева-Пръмова стигна на врмето до поста зам.-министър на икономиката във второто правителство на Бойко Борисов, в което Меги бе вицепремиер.

Днес обаче съвсем удари тавана. Преди час Везиева бе назначена за министър от Румен Радев на мястото на Кирил Петков, когото досега само съветваше.

Заради забранената любов Кунева изоставила съпруга си, макар че двамата официално нямат развод, уточни източникът на Lupa.bg.

Даниела Везиева е от Русе. Завършила е финанси и кредит в Стопанска академия „Д.А.Ценов” в Свищов, с допълнителна квалификация „Контрол в публичния сектор”.

От 2007 до 2014г. представлява България в Бюджетния комитет на Европейски училища. Преди да заеме длъжността на заместник-министър на икономиката е работила като началник отдел „Административно, правно, финансово, стопанско и информационно обслужване” в Регионален инспекторат по образование в Русе.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ