Юксел Кадриев наказа жестоко собствената си щерка! Принуди 17-годишната да сервира на пияници по морето…

Юксел и дъщеря му

Юксел Кадриев е заточил единствената си дъщеря Габриела на морето, научи „Ретро“. Престоят ѝ там обаче съвсем не бил свързан с летни забавления, а с денонощен труд. От началото на сезона 17-годишната девойка работела като сервитьорка в един от най-популярните нощни барове в Лозенец, собственост на столичния бизнесмен Димитър Тодоранов, нашумял като фаворит на примата Лили Иванова.

Щерката на новинаря не се ползвала с привилегии и работела наравно с останалия персонал, въпреки че шефът отлично знаел кой е татко ѝ. Често ѝ се налагало да поема и изтощителни нощни смени, по време на които била принудена на сервира на почерпени и злоупотребили с алкохола гости, които обикновено се държали непристойно. Въпреки това Габриела не се оплаквала, защото получавала добро заплащане и големи бакшиши, с които имала планове наесен да изкупи моловете и да си направи още няколко татуировки, за които тв водещият категорично отказвал да ѝ дава пари, коментира „Ретро“.

Все пак на тийнейджърката не ѝ било особено приятно, че ѝ се налагало да слугува на пиянки, вместо да събира тен с приятелки на плажа, но заради изцепките си през последните 2 години трябвало да се реваншира на баща си. Засега Кадриев още не бил ходил да я посети в Лозенец, пък и самата тя не изгаряла от желание да го вижда. Известно е, че след драматичния му развод с майка ѝ Бонка той получи правата за отглеждането на дъщеря си, а бившата му половинка духна в Сърбия. За Габриела раздялата с баща ѝ за летните месеци била полезна, защото заради бурния си пубертет не можела да го понася и копнеела най-сетне да се отдели от него.

Неочаквано обаче майка ѝ се притеснила как се чувствала щерка ѝ на първото си работно място и дали условията там са добри и заедно с новия ѝ мъж дошли за няколко дни до България, за да я навестят. Бонка била по-толерантен родител и не правела забележки на 17-годишната девойка за поведението ѝ, като дори ѝ разрешавала да пуши цигари в нейно присъствие. Кадриев обаче все още не можел да приеме залитването ѝ по младежките пороци и си мислел, че щом я е наказал да работи през цялото лято, ще зареже тютюна, наркотиците и манията да си прави огромни татуировки по тялото, без да иска неговото съгласие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ