Бившият шеф на ген. Румен Радев: Продажен двуличник! Още в армията търгуваше с пари и влияние

7 Dni Bulgaria16.09.2021
Цвета Кирилова, Румен Радев

Бившият военен министър Николай Ненчев, който като такъв беше началник на Румен Радев, излезе с парлив коментар в социалните мрежи, свързан с новината, че бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката със свой проект. 

Хора от администрацията на президента и служебните му министри рекетирали политически организации. Оказвали натиск и търгували с влияние и пари, за да подсигурят участието в предстоящите избори на новия политически проект на Радев.

Този агресивен и нагъл маниер беше демонстриран от Румен Радев още докато беше в армията. За всичко, което се случва предупреждавах многократно. Този човек е предател и двуличник! Той беше готов да предаде честта си срещу обещаната му власт по сценарий на Москва и Решетников.

Предаде първо комунистическата номенклатура от АБВ, а днес предава и БСП, които го издигнаха и направиха президент. Радев е предател и спрямо всички протестни партии, които го легитимираха като лидер на площадния бунт. Той ги използва, за да разшири властта си и да удължи хаоса, в който единствен управляващ е той. Днес Радев захвърля всичките си съюзници, на чийто гръб се въздигна.

Днес той сплашва, изнудва и притиска политически партии да подсигурят партийния му проект, а министрите му заедно с администрацията му купуват влияние. Как ще се борят с корупцията тези, които основополагат върху корупционни модели!? Това са същите онези комунисти преоблекли синовете си в модерни политически образи, но съхранили в душите /и биографиите си/ наглостта и предателството на партийните и ДС другари.

Радев е продажник и за повече власт е готов да мине през политическите трупове на много партии, но най-страшно е, че ще сгази демокрацията и ще предаде националния ни интерес. Ако демократичната десница му помогнат или дори само допуснат втори мандат на Радев, това ще е най- голямото предателство към България!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ