Водещ по Нова си глътна езика, гост обвини Петков, Василеви Спецов, че са измамници „ала Слави“

7 Dni Bulgaria16.09.2021
росен йорданов 2

„На мен не ми е интересно това служебно правителство. По-интересната интрига за мен е е къде ще бъдат снесени кукувичите яйца – имам предвид двамата министри“. Това коментира в предаването „Пресечна точка“ по „Нова телевизия“ психологът и бивш шеф на института на МВР Росен Йорданов. 

„Наблюдаваме уникален случай – за първи път имаме толкова дълъг период на управление на служебно правителство. Една от причините да няма два пъти правителство, което си е чист провал, вина има и президента Румен Радев, защото не бях виждал през цялото време някой така като него да се занимава само с една партия.

Пред служебното правителство най-сериозните предизвикателства ще са икономически, здравни и социални. Хората са безкрайно уморени, доста ядосани. Избори 2 в 1 ще са доста трудни за провеждане организационно“, каза той.

Йорданов прогнозира, че за Кирил Петков и Асен Василев ще гласуват само неграмотни и немислещи хора, обяснявайки, че търсят таргета на Слави Трифонов.

„Каквото и да си говорим, те влизат в политиката след серия измами. За Асен Василев бяха изнесени от Тошко Йорданов факти за кражба на интелектуална собственост. Над главата на Кирил Петков продължава да виси като дамоклев меч канадския паспорт. Да на забравяме и мускулестия човек за тях – Спецов, и неговото съмнително досие. Във всяка друга нормална демокрация това щеше да е преди всичко огромен морален проблем, който да спре появата на такива хора в политиката. Не може да говориш за морал, когато правиш такива измами“, сподели Йорданов.

Думите му видимо шокираха водещия Михаил Дюзев, който побърза да обърне разговора в друга насока.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ