Познавате ли мутрата Цветанка Ризова? Плаши хора с колата си, псува закона

7 Dni Bulgaria17.09.2021
15

Джигит на пътя се оказа Цветанка Ризова, която плаши столичани с шофиране в стил мутра от 90-те години на миналия век, научи HotArena.

Доскоро водещата на „Лице в лице“ сядаше зад волана на внушителен по размери и мощ джип, но после го е сменила със стария си Volkswagen ти бръмбар. Въпреки че автомобилът е с размерите на кибритена кутийка, това не се явява пречка Ризова да вкарва респект в останалите участници в столичния трафик.  Софиянец на име Михаил Минков е  заснел Ризова да паркира в грубо нарушение в квартал Лозенец където живее. След направената забележка Цветанка започнала да крещи:

„Ще правя каквото си искам и не ми пука нито от Закон за движение по пътищата, нито от правилника за прилагането му,  и това кой какво мисли или приказва“.

На репликите: „Госпожо забранено е да се движите в тази посока“, тя учтиво отговори: „Благодаря“ и влезе в сградата на ъгъла срещу училището, пише Минков към снимката, на която е щракнал Ризова.

Под публикацията му се появиха и други възмутени от поведението и шофирането на тв звездата. Жена споделя, че е била нейна жертва и за малко Ризова да я отнесе на пешеходна пътека, където дамата пресичала. Друг е  засякъл нейно нарушения по Солунска, където челно е щяла да  удари друг автомобил.

Оказва се, че след като видяла критиките по свой адрес във Фейсбук Цветанка не просто не си взела поука и не се извинил за поведението си на пътя, но и нахокала човека публикувал скандалната снимка. Самият той се оплака, че получил лично съобщение, в което пишело: „Здравейте! Благодаря ви, че насочихте крадците и папараците към дома, в който живея, както и жълтата преса към личния ми живот. Радвам се обаче, че има безгрешни хора като вас“, цитира Ретро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ