Мъжете в живота на Татяна Дончева – един женен с деца, друг с годежен пръстен в ръка

7 Dni Bulgaria17.09.2021
Бойко Рашков, Татяна Дончева

Татяна Дончева – лидерката на „Движение 21“, с неохота е повдигала завесата над личния си свят, но никога не е драматизирала стечението на събитията, че не успяла да създаде семейство, пише „Ретро“.

„Ако съм искала да се омъжа, съм щяла“, отсича хапливата юристка. Навремето, при едно от посещенията й при баба Ванга, пророчицата й казала, че ще остане сама и ще си е достатъчна.

Още като съвсем млада, идвайки от родната си Трявна в София, адвокатката се влюбила в женен мъж, който имал деца, гласят писания в жълтата пресата.  Двамата работили в Окръжната прокуратура в Габрово,  дори през 90-те години на миналия век заживеели под един покрив, но Татяна не държала дълго в заплетения любовен триъгълник и го изоставила.

За дълго време Дончева се затваря в себе си и се отдава на работа, си докато преди години новината не я свързва с известния генерал Иван Чобанов, който беше шеф на НС по сигурност. С него съратничката на Мая Манолова била на косъм да стигне до олтара. През 2011 Дончева получила годежен пръстен с диаманти. Поне с него Дончева била на крачка от сватба, до която по-неясните за широката общественост причини така и не стигна.

„Не във всички области съм постигнала това, което искам. Мога да кажа, че нещата, за които наистина са мечтала, не са постигнати“ споделя 61-годишната Дончева, запитана какво крие в сърцето си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ