Бойко сензационно: Ясен е кандидатът ни за президент! Чегъртат Балтов, ровят жената на друг…

7 Dni Bulgaria18.09.2021
22

Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос на журналист при посещението си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

Въпреки това той заяви, че няма значение към днешна дата кой е кандидатът, тъй като и другите партии нямали. „Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. На Даниел Вълчев му извадиха жена му какво е говорила за мен. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното“.

„Защо излъгаха пенсионерите“ попита Борисов бившия финансов министър Кирил Ананиев, който е заедно с него. И продължи с критиките си към служебното правителство.

„Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде беден и недостъпен. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца – за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев“.

Той заяви, че със спирането на „Хемус“ се спират и инвестициите.

„Защото „Хемус“ е инвестиция в бъдещето. Рекорден срив на чуждите инвестиции, отчита БНБ. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца управление“, добави лидерът на ГЕРБ, като заяви, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

„Да видим новото правителство какъв бюджет ще направи и откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии. Цените растат главоломно“.

Борисов попита къде е планът за възстановяване. „Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов“, каза още той.

„Хемус“ я похарчиха за избори, продължи Борисов с критиката си. И заяви, че компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отраженията в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот.

По думите му най-важното сега е партиите да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, която определи като „руменрадевата зима“.

„Видяхте ли къде е корупцията сега? Кои разнасят торбичките? Видяхме как се купуват цели партии с торби от Пламен Узунов“, коментира Борисов опитите на Кирил Петков и Асен Василев да си напазаруват партия.

Той се засмя на въпрос защо рейтингът на Румен Радев и на Кирил Петков е висок.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ