Бойко в тежка атака: Радев е единствения диктатор и господар, вечеразследват и смърт около него

7 Dni Bulgaria18.09.2021
23

„Според данните на четири агенции временно водим с по 7-8 процента. Временно. Но защо е временно? Защото се направиха на луди и не промениха Закона да броим квитанциите на машините. Това е така, за да може последните 2-3 дни да броят както им е удобно“, категоричен бе днес Бойко Борисов. И продължи:

Самият Радев каза, че за да са честни изборите, то трябва да се броят квитанциите.

Единственият господар и диктатор в момента е Румен Радев.

Освен прикриването на убийство, за което говорим от много време, сега говорим вече и за документирани измами“, каза Борисов, визирайки разкритията на ГЕРБ от петък и неизвестните около смъртта на старши лейтенант Тодор Манчев.

„Ето цените на всичко растат главоломно – всичко това е в следствие на управлението на Радев“, заяви още бившият премиер.

„Пет месеца се занимават как да вземат охраната на Гешев и Патриарха, а къде е Планът за възстановяване? Правят го вече пети месец. Съдебната им реформа каква е? Взеха едно от Гешев и го дадоха на Янаки Стоилов.

В предишния парламент кой ли не бе в изолация. Всички искаме в тази ситуация да сме опозиция, а има толкова много тежки задачи, които трябва да се решат.

Заради Радев и антиваксърите му, неговите Кацаров и подобни протежета, всеки ден умират българи от коронавирус. Ще видите само след няколко дни, че заради тая смъртност ще приемат по-строги мерки“, предупреди Борисов.

„Рано е. Рано е да се каже дали ще се кандидатирам и аз за НС. Компроматните войни, които водеха срещу нас имат отражение в обществото“, каза бившият премиер.

Ще се обърна към всички партии в парламента за подкрепа, ако ГЕРБ спечелят изборите, защото трябва да избегнем катастрофата“, обяви още Борисов и допълни: „Политическият инат не е добър. Така обаче тези с онзи див популизъм да си понесат отговорността“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ