БЪЛГАРИЯ СЕ ТРЕСЕ ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ: Измамници, вий в друг отбор минахте!

7 Dni Bulgaria18.09.2021
42

След двумесечна медийна подготовка и почти оргазмена екзалтация на „младите, умните и красивите“ най-сетне политическият проект на двамата „Харвардци“ Петков и Василев е сервиран на населението.

Това успя да измисли кръгът „Зелени чорапи“ (ченгета, кадесари, векерейци, решетниковци) зад Румен Радев. Някои анализатори погрешно приписват тези схеми на самия президент, но с това силно го надценяват. Радев не е способен на такава висша мисловна дейност. Само вижте с каква мъка изрича предварително подготвените му слова.

Както Breaking.bg първи писа Радев прави опити да лансира свой партиен проект от преди една година. С тази задача първоначално бе натоварен приближеният на президентството журналист Мартин Карбовски. Карбовски обикаляше русофилски и националистически формирования и обещаваше щедро финансиране при включване в проекта на Радев.

Забележете каква прилика ! Според шефа на „Екогласност“ Емил Георгиев Кирил Петков и сие му обещавали щедро финансиране откъм президентството при опит да купят партията му.

Карбовски явно се провали и кръгът „Зелени чорапи“ най-сетне успя да намери спасителите на Радев. Мазни и лустросани „харвардци“. Уж учили в чужбина, уж богати, уж бизнесмени от висока класа. Модерни десни хора, които ще правят лява политика. Всичко това е една измама.

Как да вярваш на Кирил Петков, който по поръчка от задкулисието бе величан от „здравите“ медии още от първия му ден като министър ? Та той мами постоянно. Тоест не казва истината. За това как още преди да стане министър на икономиката е пробвал да смени управителите на ББР ?

За канадското му гражданство ? За великият проект за електроавтомобили на германци, които се оказаха фалирали албанци плюс Кирил Домусчиев ? За промените в ББР, Фонда на фондовете и Държавна консолидационна компания-ДКК, където Киро Харварда „разчисти лошите“, за да назначи своя кум, роднини, адвокатката на „Да, България“ и семейни приятели ?

Ами другият герой с ококорените очички Асен Василев ? Наречен от съдружника си чужденец „измамник“ ? Назначил любимия си културист от Дубай Румен Спецов за шеф на НАП. Спецов, който е продал фирма с 1,5 млн. лева дългове на престъпник. И той продължава да стои на поста си.

На тези ли измамници да вярваме ? Медиите от кръга „Прокопиев“ ги величаят. Наскоро се появи поръчков материал в „24 часа“ как Спецов оставал на поста си, защото „събрал над 2,1 млрд. Лева повече от планираното данъци“. Правят ви на идиоти драги зрители, радиослушатели и читатели. Откъде се стовариха тези огромни приходи ? Ако наистина Румен Спецов е успял да събере 2,1 млрд. Лева повече защо Румен Радев издевателстваше над парламента да му приеме актуализация на бюджета ? При такова изобилие от пари ?

Това е като легендата как президентът изобщо не е чувал за партията на Киро Харварда, нищо не знае, даже бил против. „Зелените чорапи“ не успяха да стиковат информацията за крития проект. И слугата на Румен Радев Стефан Янев се издаде в телевизионно интервю преди няколко седмици. А сега увърта, че президента не знаел и дрън дрън.

Каква е целта на харвардските измамници с новия проект ? Да бъдат новата патерица на другия, по-стар и не толкова успешен проект на Прокопиев ДеБъ и на мутрите. Така всички да се прегърнат под юмрука на Радев, да съставят правителство от „екперти“, разбирай от близкия кръг на Прокопиев и Петков. Патерица, която чалгарите на Слави Трифонов не станаха. Защото отказаха да играят по свирката на аватара на Прокопиев Христо Иванов.

Втората хипотеза е, че „Зелените чорапи“, организирали юмручните протести и произлезлите от тях партии, да се опитват да сменят на играчите на терена.

Дали пък Радев не пробва да изрита непредсказуемите „мутри“, които се карат помежду си, а някои от тях като Хаджигенов и Татяна Дончева са твърде компрометирани, с новите, излъскани до блясък от сервилни медии кокорчовци. А Мая и сие да бъдат хвърлени на политическото бунище като употребени салфетки. Същото може да се каже и за ДеБъ, въпреки радостните вопли на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Ако Прокопиев е решил да зареже тези двамата финансово, на предстоящите избори може да бъдем лишени от лицата на „умните, красивите и дебелите“ от билбордове на всеки километър.

Истината е, че пред очите ни се извършва гигантска злоупотреба. Тези, които вдигаха юмруци срещу „мутрите“ и „задкулисието“ правят партия с държавен ресурс, а министри, заместник-министри и шефове на агенции от служебния кабинет са занимават с партийно инженерство. И най-важното, партията на харвардските измамници се ражда с огромен финансов ресурс. Не случайно секретарят на президента Румен Радев Николай Копринков е обещавал реки от пари. Откъде ?

Предстои да видим.

Оставаме да питаме прехвалените Кокорчо и Кирчо на това ли ви учиха в „Харвард“ ? На политическо бракониерство, кражба на държавен ресурс за партийно строителство.

Медийните слагачи на проекта вече побързаха да определят двамата юнаци на френския президент Макрон. На това можем само да се смеем. Но явно в бляновете на кръга „Зелени чорапи“ тези са идеалните за поръчката. Резултатът ще бъде обичайното. Бъдете сигурни. И ни предстои още от същото. Поне докато Румен Радев е президент. Ако той бъде свален на изборите, цялата конструкция от „харвардци“, „умно-красиви“, „чалгари“ и „хаджигеновци“ ще се срути. Като къща от карти.

 

ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, Брейкинг.бг



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ