Измамниците Киро и Асен попариха БСП: Може би ние ще издигнем Румен Радев за президент

асен василев

Вие ни познавате, не включваме нищо ново. Ще работим по познатите приоритети, които започнахме преди 4 месеца в следващите 4 години. Това заяви измамникът с двойно гражданство Кирил Петков по време на обявяването на политическия проект „Продължаваме промяната“.

Според крадецът на интелектуална собственост и особено любим на сърцето на НАП-аджията Спецов – Асен Василев, в страната ни има достатъчно постъпления, за да има нормално образование, здравеопазване и пенсии, което не налага вдигане на данъците. По думите му липсват органи за контрол и в момента се плащат много неща на тройна или четворна цена. Василев направи аналог, че е завършил училище в края на 80-те години и е бил приет в Харвард без нито един частен урок, а това можело да се случи и сега.

Не уточни обаче за какво е съден!

Петков призна, че са говорили със седем партии, като не са искали да пълнят листи, а са имали нужда само от тяхната регистрации. Той ги уверявал, че сами ще се финансират.

„Ние имаме нужда от регистрация, за да се явим на тези избори“, категорично заяви той.

Петков обяви, че техният президент е Румен Радев, като намекна, че може би точно те ще го издигнат.

На въпрос за гражданството му той заяви, че е имал по-важни приоритети от това да отиде до Букурещ да си вземе документите от Канада. Той смята, че е направил всичко необходимо още на 21 април с подаването на молбата за отказ от канадско гражданство, а на 20 август е получил отговор, че те са приети.

С което за пореден път излъга!

Въобще подмяната продължава…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ