Легендарната Илияна Раева избухна за Лили Иванова: Плюй по Сираков“!

Лили Иванова

Легендарната Илияна Раева изригна по темата „Лили Иванова“, която се вихри от няколко дни

Вижте поста на съпругата на Наско Сираков:

Лили Иванова – недосегаема крепост!
“Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!”
Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Lili Ivanova… Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът” решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!” Реших, че този пример е толкова подходящ за случая и реших да споделя.
Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.
А нейното ще го помнят и правнуците ми…
Респект, Лили🙏🏻❤️


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ