Назначиха изхвърлен от Бойко при Минеков! Стана шеф на отдел „Терор над враговете на Радев“

45

Собственикът на агенция „ПИК“ Недялко Недлков официализира слуха, който се ширеше от доста време – във ведомството на комунистическия изтърсак Велислав Минеков е назначен цял отдел, който срещу хонорари тероризира несъгласните с политиката на Румен Радев. Поосяга се на профилите на журналисти, политици, общественици, социолози и който друг се сетите, несъгласен със Зеления чорап.

Припомняме, че за последната година и профилът на собственика на 7 Dni Media Group Владимир Зарков бе три пъти блокиран за по един месец, като наказанията бяха издействани, заради позиции срещу джендърството, гейщината и антибългарската политика на Румен Радев.

Вижте поста на Недялко Недялков:

НОВИЯТ ШЕСТИ ОТДЕЛ

Ето го доносника. Чувствал се “горд”, че след негова жалба цензурата от фейса ми е баннала профила.

Смятайте с какво се занимава по цял ден клетият трол и за какво му плащат от президентството.

Новата Държавна сигурност, новият Шести отдел.

Сигурно го познавате – активиста на Мая Манолова и ИБНИ; терориста, който спря тока в столичното метро, но властта не посмя да го пипне; разносвача на ковзечи заедно с Минеков, Бабикян и Хаджигенов; бивша подлога на Борисов, изхвърлен от ГЕРБ…

Сега видният херой на нашето време е действителен съветник на министъра на културата.

Не, не се шегувам. Българската култура е в ръцете именно на този доносник.

Да беше само доносник…

Светослав (Слави) Трайков е списувачът на анонимната гнусотия “Информиран.нет” заедно с Бабикян – по данни на ГДБОП и “Суперхостинг”. Предполагам всички сте чели разследванията на ПИК и “24 часа” по темата.

Мръсното време, в което живеем, роди следната перверзия – съветникът на културния министър е призван да наблюдава дали медиите декларират съвестно собствеността и финансирането си в единния регистър на министерството, но в същото време въпросният съветник е нарушител №1 чрез фабриката за фалшиви новини, която стопанисва.

Иди после чакай справедливост и законност от Радевата хунта.

Протекцията над Трайков идва от “Дондуков” 2, тъй като в “Информиран.нет” единственият положителен герой е Румен Радев. А, и Мая Манолова.

“Информиран.нет” и още пет-шест анонимни “сайтове” са партийният орган на партията на Манолова, Хаджигенов, Бабикян, Дончева и Капон. Те превърнаха интригантството и клеветата в норма за обществения ни живот. “Отровно трио”, наистина, но не са само трима – заразиха стотици хиляди малоумници, които ги вкараха в парламента.

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ