МаяМа обижда българите на тъпаци: Правя коалиция „Почтените“ и взимам властта с Кирил

7 Dni Bulgaria20.09.2021
мая манолова (2)

Преговорите между ИБНИ на Мая Манолова и „Ние идваме“ на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян ще бъдат финализирани утре, но най-вероятно формациите ще се явят заедно на предстоящите избори. В него ще влезе и Татяна Дончев. Утре ще го обявят официално, каза всеядната политическа хищница Мая Манолова.

Тя подчерта, че с бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев са работели заедно и призова за обединение с проекта на двамата бивши министри „Продължаваме промяната“.

По думите й гласувайки за някоя от трите формации – ПП, ДБ и „Изправи се.БГ“, хората ще гласуват за коалиционно управление. Манолова призова трите формации да сключат мнозинство на „Почтените“.

„По този начин хората ще са спокойно, че лошия сън от 46-ото НС няма да се повтори в 47-ото НС“, каза Манолова. Тя отчете, че имат големи съвпадения в приоритетите им с ПП, но разликата билка, че били по-социални от новия проект на Петков и Василев.

„Не изключваме ИТН, но решение е тяхно, ако решат да имат общи действия с нас могат да се включат“, каза Манолова.

Изглежда кюстендилската баба смята българите за прекалени тъпаци, за да им се пробутва точно тя като почтена. Манолова, която предложи Пеевски, която при преговорите за ново правителство призова ИТН да излъжат нещо Христо Иванов, за да го хванат в ръце!? Мая Манолова, чиято съпартийка Татяна Дончева предложи 500 000 лева подкуп на депутат!?

И точно тя ще сключва пакт „почтените“ с Киро, дето излъга за гражданството и крадеца на интелектуална собственост Асенчо на Спецов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ