Синоптиците с гореща прогноза: Задават се огромни жеги! Тази седмица живакът достига рекордни стойности…

Слънце море

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще е слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони – до умерен вятър от източната четвърт, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

Максималните температури ще са предимно между 29 и 34 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево и топло. Подходящо за летуване. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 27 – 28 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е слънчево и топло, подходящо време за туризъм. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра – около 15 градуса.

Във вторник и сряда ще остане предимно слънчево, със слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятърът с източна компонента. Температурите слабо ще се повишат и максималните втория ден.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ