Фотограф взири фейса със снимка за Манолова, Иванов и… Козила

68

Фотографът и продуцент Виктор Димчев качи във Фейсбук текст и снимка, които направо взривиха социалната мрежа.<

Ето поста му:

Сиела дава една машина за гласуване под наем срещу 1500 лева на уикенд.
Всяка „машина за гласуване“ е банален компютър с капацитативен екран и пластмасови ограничители, за да не се вижда кой как гласува, плюс четец на карта.
Стойността на изборите, които ще проведем тази година, ще надхвърли стойността за довършване на магистрала Струма и ще е около половината от стойността за довършване на магистрала Хемус.
Срещу тези пари вместо досадните магистрали получихме правото да слушаме глупостите на Козилата, Манолова, Иванов, Дончева и още няколко подобни дами от трибуната на НС.
Не е изключено до края на следващата година да похарчим в името на потенциали, ала слабо вероятни реформи, равностойността и на другата половина от Хемус, остатъка от Черно море, Европа, както и скоростните пътища до Видин и Русе.
Разбира се, това е почтено, прави се в името на парите, които ще се откраднат и е изцяло насочено срещу… мафията, която строи същите магистрали и въобще прави нещо в държавата, освен да говори, както правят посочените данни.
На снимката виждате участък от магистрала, който струва колкото няколко от цитираните „машини за гласуване“, иначе казано – touch-screen киоск с четец.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ