Чудо! Бременната Алекс Богданска и Дани Петканов влизат отново във ВИП Брадър? Репортерът обеща да почерпи за бебето…

Алекс Богданска Даниел Петканов

Бременната Александра Богданска и мъжът и Даниел Петканов най-вероятно ще влязат в задаващия се сезон на „ВИП Брадър“. Семейството, което сключи брак в риалитито през изминалана година е в трепетно очакване на първата си рожба, която ще се появи на бял свят в края на годината.

През октомври 2017 година двамата застанаха пред олтара, издекламираха сватбените обети, а днес Богданска е „трудна“ и е в края на четвъртия месец. Петканови най-вероятно няма да седят затворени няколко месеца, предвид сложното положение на моделката, но ще са гост-звезди и ще поседят десетина дни.

Алекс и Дани са много щастливи от факта, че ще стават родители, но за момента от суеверие не искат официално да обявят, че благоевградчанката е бременна, а само се усмихват на въпросите дали е така.

„Ще се разбере, ще почерпя“, били най-честите отговори на Лудия репортер, когато колегите го питали дали е истина щастливата новина, пише „Таблоид“. Говори се, че с Даниел вече обзавеждат детската стая, както и обсъждат как ще кръстят бебето. Двамата живеят извън София, в малка кокетна къща, която си купиха с парите от риалити формата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ